Muziekeducatie PO

Sinds 2020 volg ik de post-HBO opeiding Muziekeducatie (M4ME) aan het Conservatorium van Amsterdam.
Tijdens het lesgeven aan kinderen in mijn lespraktijk merkte ik dat er zeer weinig aan muziek gedaan wordt op de basisscholen.
Omdat ik vindt dat alle kinderen al jong in aanmerkeing dienen te komen met muziek en daar ook recht op hebben hoop ik mijn steentje te kunnen bijdragen aan beter muziekonderwijs. Ik zit nu in de afstudeerfase van deze eenjarige opleiding en met enorm veel plezier mag ik wel zeggen, tijdens de stages merkte ik een enorme gretigheid bij de kinderen, de leerkrachten zagen mooie ontwikkelingen bij de kinderen die tijdens de muziekles helemaal opbloeiden. Ik wil me graag nog verder verdiepen en hoop ondertussen snel aan de slag te gaan bij een basisschool.
Zelf zal ik rond het najaar bij scholen in Meppel langsgaan, ik hoop dat de scholen samen met mij iets moois en langdurigs neer kunnen zetten.
Na het afstuderen rond oktober 2021 hoop ik een aantal muziekprojecten te mogen verzorgen aan basisscholen.
Ik werk als ZZP-er en zou graag een aantal lossen muziekprojecten willen verzorgen bij alle groepen, dit alles in overleg met de school.. Hebt u interesse, wilt u meer weten, vraag mij gerust naar de mogelijkheden.