Jeugdorkest

Het spelen in een jeugdorkest zorgt voor ontzettend veel samenspeelplezier. Verder leer je ook nog erg veel van elkaar en werkt het super motiverend om je eigen spel te verbeteren. Ik heb vroeger en tot nu toe altijd in orkesten gespeeld en kijk met enorm veel plezier terug op het allereerste jeugdorkest waarin ik speelde en de vele mooie uitvoeringen die we hadden. Je deelt samen een grote passie en dat is heel speciaal, ik kijk er met dankbaarheid op terug en gun dat alle kinderen die graag muziek maken.
De enige vereiste (voorlopig ;-) is dat je les hebt en houdt (bij mij of een andere docent) tijdens het meedoen aan het jeugdorkest!

Graag zou ik willen starten met violisten en cellisten en in de toekomst kunnen we dit uitbreiden met andere instrumenten zoals dwarsfluit, hobo etc. Mocht je belangstelling hebben en je speelt een ander instrument dan viool of cello, laat het me alvast weten!
Zodra er genoeg aanmeldingen binnen zijn zal ik met meer informatie komen over dag, tijd, plaats en kosten.
Lijkt het je leuk om regelmatig met een groep jonge muzikanten samen te spelen? Geef je dan snel op via onderstaand formulier!
Ik heb er in elk geval zin in en kijk er naar uit!

 

Jeugdorkest Meppel

Als je een leerling van mij bent hoef je dit niet in te vullen , stuur mij wel een berichtje!!